canvas

Afiseaza-te cu noi!

Identificati-va sau Creati-va contul

Mesh

DESCRIERE

Material PVC cu suprafata perforata si rezistenta marita la factorii externi, mesh-ul este special conceput pentru promovarea stradala.

Spre deosebire de celelalte materiale publicitare, mesh-ul permite trecerea aerului si a luminii cu usurinta prin microperforatiile sale.

Materialul perforat are o greutate mult mai redusa si astfel printul pe mesh se poate realiza chiar si la dimensiuni uriase la care banner-ul s-ar rupe din cauza propriei greutati.


ASPECTE TEHNICE

Principalele aspecte tehnice: materialul de baza pentru productia mesh-ului este poliplanul perforat; imprimat cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent; permite trecerea luminii si a aerului; material translucid cu microperforatii.


APLICATII

Mesh-ul este utilizat pentru o gama larga de aplicatii : decorari exterioare sau interioare; cladiri, stadioane, sali de sport; targuri, expozitii, sali foarte mari; orice alta aplicatie care necesita mari dimensiuni.


FINISARI

Finisari mesh: tiv (asigura durabilitate); capse (asigura fixarea pe diverse suporturi); buzunare laterale (permit introducerea unor bare sau tije).


AVANTAJE

Printre principalele avantaje ale mesh-ului includem fapul ca: are o durabilitate foarte buna atat la agentii externi cat si la factorii mecanici; ofera un impactul vizual spectaculos chiar si de la distanta; designul poate fi personalizat cu combinatii de culori si modele; raport excelent calitate pret; prezinta o imagine clara si vizibila; poate fi printat la orice dimensiuni.

Calculeaza-ti pretul:

Pret total (TVA inclus)
0 RON