canvas

Afiseaza-te cu noi!

Identificati-va sau Creati-va contul

Steag

DESCRIERE

Instrument de publicitate, steagul este confectionat dintr-o panza tratata special pentru printuri, pe care imprimarea se face la o calitate exceptionala cu o rezolutie de 1440 dpi ce permite obtinerea celor mai intense culori.


ASPECTE TEHNICE

Principalele aspecte tehnice: realizat din material textil-polyester; imprimarea se face pe baza de solvent sau ecosolvent; suprafata speciala pregatita pentru imprimare; poate fi cu suport sau fara; calitate excelenta; rezolutie mare.


APLICATII

Steagul poate fi utilizat pentru o gama larga de aplicatii: decorari exterioare sau interioare; stadioane, meeting-uri, targuri, expozitii.


FINISARI

Finisari steag: tiv (asigura durabilitate) buzunare laterale (permit introducerea unor bare sau tije); sisteme de prindere.


AVANTAJE

Printre principalele avantaje ale steagului includem faptul ca: poate fi realizat la orice dimensiune incepand de la stegulete banale de hartie pana la steaguri sofisticate de mari dimensiuni; ofera o calitate deosebita, culori vibrante, detalii foarte bine definite, complexitate de culori; are o rezistenta foarte mare atat la agentii externi cat si la factorii mecanici; poate fi personalizat in functie de preferintele dumneavoastra; este portabil, nu se sifoneaza, nu se desira; are un aspect elegant si un pret accesibil.

Calculeaza-ti pretul:

Pret total (TVA inclus)
0 RON