canvas

Afiseaza-te cu noi!

Identificati-va sau Creati-va contul

Window Graphics

DESCRIERE

Window graphics reprezinta un produs publicitar personalizat care ofera un design complex fara a impiedica patrunderea luminii naturale.

Datorita aspectului deosebit, window graphicul prezinta o gama larga de aplicatii fiind in acelasi timp o alegere excelenta atat ca instrument de reclama cat si ca idee de decor.


ASPECTE TEHNICE

Principalele aspecte tehnice: material adeziv translucid cu microperforatii; imprimarea se face cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent; nivel inalt de vizibilitate de la interior la exterior si opac de la exterior spre interior.


APLICATII

Window graphic-ul poate fi utilizat pentru o gama larga de aplicatii :suprafete plane,rigide si transparente; decorari vitrine si orice alte suprafete din sticla; geamuri ale cadirilor,autovehiculelor; instriptionari auto.


AVANTAJE

Printre principalele avantaje ale window graphic-ului include faptul ca: poate fi utilizat in diferite scopuri cum ar fi: decorare, marketing, promovare, infrumusetare; poate fi considerat atat un instrument de reclama cat si idee de decor; efectul opac de la exterior spre interior va ofera mai multa discretie; nu impiedica vizibilitatea din interior; permite patrunderea luminii naturale; are un pret decent de achizitie; este atat util cat si eficace; confera un aspect inedit.

Calculeaza-ti pretul:

Pret total (TVA inclus)
0 RON